Gratis haal- en brengservice
Gratis haal- en brengservice. Wij halen
uw fiets gratis op en na reparatie brengen
wij uw fiets weer gratis bij u thuis
(max 10 km rondom Assen).
25% korting op race- en moutainbikebanden

Alle Racefiets- en
mountainbikebanden
25% Korting

Rockshox Reba  voorvorken 100 tot 200 euro korting

Rockshox Reba

Reba RL voorvork 29er tapered van €499 voor €349

Reba RL voorvork 29er 15mm van €699 voor €499

Shimano Raceschoenen met racepedaal

Zijn uw fietsschoenen al enkele jaren oud? Dan vermindert de kwaliteit van de schoen, ook als dit aan de buitenkant niet zichtbaar is. Dat ervaart u vooral in de mate waarin de schoen nog comfort biedt. Kom gerust langs voor de Shimano aanbieding en betaal incl. pedalen slechts 119,95! 

 

Leuke actie! Nu twee Continental buitenbanden en twee binnenbanden inclusief montage van €100 voor €75.

Bij één buitenband en één binnenband inclusief montage betaalt u geen €50 maar €39,95. Het gaat hierbij om Continental buitenbanden met een goede anti-leklaag en schwalbe binnenbanden. Dus kom snel langs voor een afspraak!

AU!

ZadelpijnOok regelmatig last van zadelpijn? Dit kan meerdere oorzaken hebben zoals een te smal zadel. Een andere veel voorkomende oorzaak is het te lang doorrijden met een broek met een versleten zeem. Het is belangrijk tijdig de broek te vervangen. Daarnaast hebben wij anti frictie crême welke in het zeem gesmeerd kan worden.
Voorkom zadelpijn in de mooie fietsperiode die eraan komt! Nu bij ons een een pot gratis anti frictie crême t.w.v.€16,95 bij aankoop van een nieuwe fietsbroek. Daarnaast meten we gratis op wat de breedte van uw zadel zou moeten zijn.

Volg ons / Mail ons