Over ons

Klaucke Tweewielerhuis is al jaren de fietsspecialist van Assen en omstreken. We onderscheiden ons onder andere door onze professionele werkplaats met specifieke gereedschappen en onze gespecialiseerde mensen op de werkvloer.

Ons team  bestaat uit gedreven en gepassioneerde vakmensen. Het fietsen staat centraal, zowel op de werkvloer als in de eigen sportbeoefening.

Al jaren de fietsspecialist van het Noorden.

Sinds 2003 zijn Jarno en Annemieke eigenaren van het voormalige Van Veen Fietsen in Assen. Stadsfietsen, elektrische fietsen en vooral ook de race- en MTB-sport zijn bij ons goed vertegenwoordigd. Onze kracht ligt in het leveren van kennis en kunde. In de professionele werkplaats reviseren we voorvorken, bouwen frames custom made op, lezen uw elektrische fiets uit en voorzien deze van nieuwe software, ontluchten uw hydraulische remmen en remmen we uw met schijfrem afgemonteerde fiets goed in voor een optimaal resultaat.

Zo dragen we met elkaar zorg voor uw fietsplezier!

Het Klaucke Team

Lef!

Ben je mountainbiker en zoek je aansluiting? Dan zijn er de Klaucke Lefgozers en Lefdames!

Dit sportieve platform van diverse renners zoekt elkaar op om samen plezier te beleven aan de sport. Er worden doelstellingen geformuleerd, gezamenlijke activiteiten besproken en in de goede tijd van het jaar wordt er wekelijks vanuit de winkel met elkaar getraind. Meer weten? Volg ons via facebook of leg even contact met de winkel. Je bent welkom om mee te doen!

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ook wij proberen in de keuzes van bijvoorbeeld onze producten oog te hebben voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De fietskleding is gemaakt door Europese kleermakers. We vinden dat ook de consument gebaat is bij een kwalitatief hoogstaand product waar geen kinderhanden aan kleven.

 

Daarnaast verlichten we de winkel met led-verlichting, zijn we voorzien van stroom door 58 zonnepanelen (uw elektrische fiets wordt hier dus volledig groen opgeladen), vinden we een goede afvalscheiding belangrijk en gebruiken we bijvoorbeeld biologisch afbreekbare oliën in de werkplaats. Ook maatschappelijk vinden we het belangrijk om op sportief gebied en op het gebied van goede doelen ons beste beentje voor te zetten. Zo steunen we jaarlijks Stichting Energy4all met de opbrengsten van onze Nightride en Clinics. Ook de Babes on Bikes kalender voor Stichting Duchene is een initiatief dat ieder jaar onze steun ontvangt.